Förlåt!

FÖRLÅT för att jag inte har bloggat, ska bättra mig, i promise'!

Igår var jag ju som sagt på agilitybanan en stund! :) Var meningen att jag skulle vara där i en timme.. Bella var ganska duktig med slalomen, hon fattar det nu! Men efter ett tag så blev hon okoncentrerad, och så när vi skulle köra dem andra hindren tjaffsa hon bara emot och jaa.. Menmen. Så då så pallade jag inte bråka med henne så då så kopplade jag henne & bestämde mig för att bara ha roligt ist! :D
Då gick jag ner till vattnet och lät henne bada, vilket hon tyckte var skitkul! Sjövovve! (L)
Det var supermys <3

Kanske inte kommer vara bäst uppdatering .. har inga besökare och jaa ;)


Träning imorgon ist... :)

Heeej alla läsare :)
Det blev tyvärr
ingen träning, utan jag sticker till banan imorgon ist! Det har ju regnat till & från hela dagen, så blev inte så pigg på att gå ut direkt.

Om det inte funkar att vara på planen imorgon så funderar jag på att antingen träna lite i trädgården eller gå en långpromenad i skogen .. Men det får jag bestämma imorgon om jag inte kan vara på Appelplanen :).


Duktig vovve :') (nej, bilden är inte tagen 2007 som det står, utan i höstas. Kameran är lite... Hmm... Jobbig ibland.)

Träning imorgon! (:

Hej allihop! :)
Imorgon ska jag nog
åka till Agility-banan & träna med vovven! Hon löper så om det är andra hundar där så skippar jag nog träningen... Men om vi är ensamma på banan (som vi antagligen är) så ska jag nog fokusera mest på slalomen, för det är det som jag måste träna mest på!

Så nu får ni hålla tummarna för att träningen funkar imorgon! (: <3

- Bildlöst tråkigt inlägg -

Välkommen hit :D <3

Hej!
Jag heter Tova Eivinson
& har en egen hund som heter Cavanza´s Quick Step "Bella" . Hon är en Cavalier King Charles Spaniel och vi tränar Agility tillsammans. Vi är ännu inte riktigt redo för tävlingar, men vårat mål är att vara ute & tävla till nästa år! Så akta er!

Vi har tränat i snart ett år & det går framåt, men vi är inte riktigt säkra på slalomen än - men vi jobbar på det. Vi tränar & tävlar (ja, när vi börjar med det) för Lidingö Hundungdom / Lidingö Brukshundsklubb.

Ni får följa min & Bella´s resa i Agility! :D


Bella (:

Bella igen! :)


RSS 2.0